Afslanken – Cryolipolyse Brasschaat

Afslanken met Cryolipolyse

Tijdens de Body-wizard cryolipolyse behandeling wordt het vet plaatselijk bevroren, wat vervolgens op een natuurlijke manier uit het lichaam wordt afgevoerd. Geen naalden, geen speciaal dieet, geen operatie en bovenal geen hersteltijd!

CRYOLIPOLYSE – HOE WERKT HET?

Het onderliggende vetweefsel in het behandelgebied wordt heel nauwkeurig gekoeld middels een non-invasieve applicator, welke het oppervlakkige huidweefsel niet aantast. Wanneer vetcellen worden blootgesteld aan extreme kou wordt een natuurlijk verwijderingsproces in gang gezet en dit zal de vetlaag geleidelijk dunner maken. Door het verminderen van het aantal vetcellen is het resultaat een zichtbare vermindering van vetophopingen.

HOEVEEL BEHANDELINGEN HEB JE EXACT NODIG?

Dit hangt af van persoon tot persoon maar elke behandling geeft gemiddeld een vetreductie van 20% op het behandelde gebied. Voor het beste resultaat zijn er 3 behandelingen nodig. Wij maken steeds VOOR en NA foto’s zodat je perfect het positief resultaat van deze bahandeling kan volgen.

Resultaten

De Body Wizard

De Body-Wizard is een hoogwaardig technisch apparaat dat in staat stelt om je vetcellen te reduceren op specifieke gebieden. De vetcellen die na deze behandeling werden verwijderd komen niet meer terug. Je past terug in oudere kleding, je voelt je beter en je ziet er ook beter uit. Geen operatie nodig ! Deze behandeling is geschikt voor nagenoeg iedereen, zelfs voor fanatieke sporters die graag de moeilijkere zone’s trachten aan te pakken..

Cryolipolyse Prijslijst

Wij zijn makkelijk te bereiken vanuit Brasschaat

lichttherapie led therapie Brecht

NATURAL BEAUTY is gevestigd in het centrum van Sint-Job-in’t-Goor, slechts op een boogscheut van Brasschaat .