Gelaatsverzorging

Gelaatsverzorging

Wij werken met Mesoestetic, die al meer dan 36 jaar “DE” anti-aging specialist is, alsook leider in de behandeling voor melasma ( cosmelan)

Mesoestetic is vertegenwoordigd in 94 landen door artsen, huidtherapeuten en hoog opgeleide schoonheidsspecialiste, kortom voor elk huidtype, binnen elk klimaat, hebben we een oplossing voor al uw huidproblemen. We bieden cosmedische high tech behandelingen en medische oplossingen aan met daarbij horend een ruim aanbod cosmeceutische producten.

Als we spreken over anti-aging, is preventie de allerhoogste norm om aging factoren tegen te gaan, hierbij is mesoestetic ook marktleider op hun zonnebescherming die zowel UVA,UVB alsook HEV (high energy visual, blauw licht,gsm, tv,… en IR (infrarood) bescherming biedt.

Ook zijn wij een erkend ikari instituut gold, wat inhoudt dat we met dokter Karavani zijn uniek meetsysteem werken waardoor we uw producten gemaakt op uw huid , kunnen meegeven, We raden om de 3 maanden een nieuwe analyse te laten doen. Alsook de machine, de superboost, volgens dr Karavani , ook de toekomst van de beautybranche, op een natuurlijke manier verouderen.

Enkel het beste voor onze klanten

We blijven steeds op zoek naar de laatste nieuwe innovaties om u altijd de top in de beautybranche te kunnen aanbieden. Zo hebben we in 2018 als eerste salon de superboost2.0 in huis genomen , hij staat nu op nummer 1 in de feeling van de maand januari 2021 als de anti aging behandeling met als titel “5 jaar jonger in een uur”, en idd hebben we hiermee al verbluffende resultaten mogen boeken.

Onze behandelingen

Laat een uitgebreide analyse maken van je huid. Meten is weten !

lichttherapie lumi8 led therapie

Gepatenteerde led-licht therapie, een must voor wie aan huidverbetering denkt.

Peelings

Het vernieuwingsproces van de huid activeren, inzetbaar voor tal van huidproblematiek

Genesis Radiofrequentie Therapie

Behaal ongelooflijke resultaten voor de huid op uw gezicht of lichaam.

Superboost

Pijnloze cosmetische behandeling met de impact van een medische ingreep

Onze Klassiekers

Van basis verzorging tot luxe verzorging in het hoogste segment

Dermaplaning

Huidverbeterende behandelmethode voor een stralende, frisse huid

Carboxy

Zuurstofbehandeling die zorgt voor een mooie opspanning van de huid, minder diepe rimpels en een gezonde glow.