Wie zijn we

Nathalie

Ik ben Nathalie, al sinds 1999 werkzaam in de beauty sector. Als nagelstyliste ben ik gestart, maar al snel kwam ik erachter dat ik mijn klanten meer wou bieden. Ik hou ervan om mensen in de watten te leggen en ze een goed gevoel te geven. Door de jaren heen hoorde vele verhalen van dames die onzeker waren over hun huid en lichaam. Al snel kwam ik tot de ontdekking ik me wou onderscheiden in het bijstaan van klanten met hun onzekerheden om zo te bouwen aan een betere versie van zichzelf. Zo heb ik me gespecialiseerd in tal van nieuwe beauty technieken maar heb daarnaast ook het geluk gehad om samen te werken met fantastische mensen die me wegwijs hebben gemaakt in de wereld van beauty apparaten. Bij Natural Beauty volgen we de meest recente trends en technieken, dikwijls door gebruik te maken van hoogtechnologische moderne apparatuur die ervoor zorgt dat iedere behandeling aangepast wordt specifiek aan jouw huid en lichaam.

Natural beauty is ondertussen uitgegroeid tot een salon waar u voor de allernieuwste beautybehandelingen terecht kan. Kwaliteit staat bij ons centraal en dit alles in een gezellig en ontspannen kader waar u zich ongetwijfeld thuis zal voelen. Ons team bestaat uit 4 topdames die steeds klaar staan om jullie het ultieme “feel good” moment bezorgen.

Ons vernieuwd luxe salon zorgt voor de ultieme zen beleving waar je ongetwijfeld kan genieten van je hard verdiende “me time”. Er is voldoende parkeerruimte en er staat steeds een lekker kopje koffie voor jullie klaar.

Wie zijn we

Ilona

Ik ben Ilona 32 jaar en heb een uitgesproken passie voor alles wat met beauty te maken heeft.

Door de jaren heen ben ik me vooral beginnen focussen op huidverbetering. Persoonlijk heb ik een tijdje te kampen gehad met allergische reacties op bepaalde stoffen en ingrediënten. Daar ik steeds op zoek ging naar de beste en meest efficiënte behandelingen ben ik mij hier meer en meer in gaan verdiepen.

Mijn ervaring heb ik vooral opgebouwd in België, maar ook in Dubai ben ik een tijdje werkzaam geweest waar mijn focus vooral lag op massage en relaxatie.

Deze combo past perfect bij natural beauty!

Ik kijk er alvast naar uit om jullie te begeleiden in het bekomen van een nog mooiere en stralende huid. Verwen jezelf en kom tot rust bij dit perfecte Zen momentje.

Tot binnenkort ! Veel liefs,
Ilona

Fleur

Ik ben Fleur en ben gediplomeerd schoonheidsspecialiste. Daarnaast heb ik me ook nog verdiept in de wereld van voetreflexologie. Iedere dag oefen ik mijn vak uit met volle passie waarbij de nodige expertise, rust en ontspanning steeds centraal staan. 

Persoonlijk aandacht is waar ik veel belang aan hecht zodat iedere klant met een tevreden en ontspannen gevoel huiswaarts gaat .

Waar ik veel voldoening uit haal zijn natuurlijk huidverbeterende behandelingen, waarbij ik steeds ga voor het beste resultaat !

Ik kijk er alvast naar uit om jullie in de watten te leggen.

Liefs,
Fleur