Wie zijn we

Nathalie

Nathalie is in 1999 gestart als Nagelstyliste maar door de jaren heen heeft ze zich meer beginnen specialiseren in andere schoonheidstechnieken waaronder make-up en wimpers.

Nailstyle is ondertussen uitgegroeid tot een salon waar U voor tal van schoonheidsbehandelingen terecht kan. Kwaliteit staat bij Nailstyle centraal en dit alles in een gezellig en ontspannen kader waar U zich zonder twijfel onmiddellijk zal thuis voelen.

Nathalie deelt ook haar ervaring en passie voor wimperextensies d.m.v. het geven van opleidingen bij Anubis Care, een toonaangevende groothandel van beautyproducten, gevestigd te Brasschaat.  Meer info over cursussen en trainingen kan U hier terugvinden.

Marie

Marie heeft in 2017 haar cursus wimperextensies met succes beëindigd (bij Anubis, gegeven door mezelf).

Al gauw groeide dit bij haar ook uit tot een grote passie. Met haar oog voor perfectie is ze gemaakt voor het vak en zet ze bij haar klanten de prachtigste setjes.

Sinds begin 2019 is Marie zich verder gaan specialiseren in huidverbetering onder het oog van één van de meest gekende Dermatoloog van het Antwerpse, Dr Ilan Karavani.

Samen met ons team zijn we onze kennis gaan verruimen en zijn we trots dat we ons eerste diploma voor huidtherapeute hebben kunnen bemachtigen.

Caroline

Caroline behaalde haar diploma schoonheidsspecialiste in 2017 in Sint-Elisabeth. Ze studeerde af als één van de besten van de klas..

Ze heeft haar kennis nog verruimd en naar een algemeen hoger niveau getild bij Parfuma, een toonaangevend schoonheidssalon waar ook steeds behandelingen worden gegeven volgens de hoogste normen.

Ze zal elke dinsdag ons team komen versterken.

van links naar rechts : Nathalie, Marie