Lichttherapie Lumi8

Verbeter je huid met LED lichttherapie

De Lumi 8 LED is een draadloos toestel dat dank zij een intens LED-licht je huid kan verbeteren en dit voor alle huidtypes.

D.m.v. 8 voorgeprogrammeerde willekeurige variaties van pulsen en energie-intensiteit verdwijnen fijne lijntjes en vervagen diepe rimpels.

  • verwijderen acné
  • verwijderen pigment vlekken
  • verwijderen striemen en littekens
  • maak komaf met een doffe teint, couperose en vergote poriën

Jarenlang onderzoek heeft namelijk aangetoond dat LED-lichttherapie de fibroblasten en de collageenvorming stimuleert, de celstofwisseling en de bloedcirculatie versnelt en verbetert. De ‘Power Wave Cycle’ is een gepatenteerde Lumi 8 lichttherapie technologie die voor nog betere resultaten zorgt. Dit maakt onze Lumi 8 een uniek en “must-have” toestel voor de schoonheidsspecialiste die vooruit wil met haar instituut.

Combineer de behandelingen van de Lumi 8 LED-lichttherapie met de cosmedische producten van Mesoestetic en laat u verrassen door de verbluffende resultaten na slechts één behandeling! Als aanvulling bij de professionele verzorgingen en voor een optimaal resultaat heeft Mesoestetic® ook een hele lijn producten voor thuis, aangepast aan elk huidtype.

lichttherapie led therapie

Power Wave Cyle (patent) voor huidverbetering

De technologie van de Lumi8 LED – lichttherapie omvat een unieke cyclus wat zorgt voor nóg betere resultaten. Door een pulse-cyclus zal de huid constant stimulaties krijgen zodat deze gewoon wordt aan de lichtenergie. Bij andere systemen zonder deze pulse-cyclus verminderen de resultaten na verscheidene behandelingen. De huid wordt blootgesteld aan het licht waardoor de huidcellen de verschillende stimulaties weerstaan. Lumi8 lichttherapie overwint dit natuurlijk verschijnsel door middel van een geprogrammeerde, willekeurige variaties van pulsen en energie-intensiteit bij elke behandeling.

Geniet van je hard verdiende “me time” en maak snel een afspraak

Prijslijst

BEHANDELING LED LICHTTHERAPIE Prijs in EURO
1 behandeling lichttherapie € 40
kuur 10 behandelingen € 350