Mommy to be

Wellness voor mama’s in wording

Omarm het moederschap met liefde en zorg

Zwanger zijn is een bijzondere tijd vol verwachting en vreugde, maar het kan ook fysiek en emotioneel uitdagend zijn. Bij onze wellnessbehandeling voor zwangere vrouwen staat jou en je kleintje centraal. We begrijpen de unieke behoeften van zwangere vrouwen en hebben daarom een speciale behandeling samengesteld om jou in de watten te leggen.

Verwacht bij Natural Beauty  een zachte en ontspannende ervaring, waarbij de focus ligt op het verlichten van spanningen en het bevorderen van welzijn tijdens deze bijzondere periode. Geniet van een rustgevende massage die is afgestemd op jouw behoeften en comfort, met speciale aandacht voor de gebieden die extra zorg nodig hebben tijdens de zwangerschap.

Laat jezelf onderdompelen in een oase van rust terwijl we samen met jou en je kleintje werken aan een moment van totale ontspanning. Geniet van een volledige lichaamsmassage, waarbij we ons richten op jouw specifieke pijnpunten. Dit wordt gecombineerd met een diepgaande reiniging en massage voor het gezicht, zodat je niet alleen fysiek, maar ook mentaal kunt ontspannen en weer stralend voor de dag kunt komen.

Prijslijst

BEHANDELING Prijs in EURO
Mommy to be package (90 min) € 160

Geniet van je hard verdiende “me time” en maak snel een afspraak