Superboost behandeling

Geef je huid een SUPERBOOST

Pimp je huid met een “SUPERBOOST” behandeling. Een zachte pijnloze cosmetische behandeling met de impact van een medische behandeling. De mogelijkheden zijn zeer gevarieerd en uitgebreid. Van een snelle huidboost tot oplossing voor huidveroudering, fijne rimpels, couperose, oog- en wenkbrauwlift, onregelmatige huid, grove poriën, acné, gevoeligheid, huidspanning,…

Afhankelijk van jouw huidtype kiezen wij de geschikte SUPERBOOST behandeling.

Het SUPERBOOST stappenplan

SUPERBOOST STAP 1

Er worden actieve stoffen in de huid gebracht via een naaldloze injectie met jet-stream, terwijl tegelijk het diepere overtollige vuil uit de poriën wordt gepompt. De bestaande kanalen in de huid vullen zich met vloeistof vol met mineralen en vitaminen.

SUPERBOOST STAP 2

Meer belangrijk, de electrostimulatie op de spieren (biofeedback voor re-educatie van de spier). De spier krijgt nieuwe impulsen en gaat automatisch strakker worden en de huid ontspannen, ogen open trekken, wenkbrauwen liften,…

Het Resultaat

De meeste mensen verwachten na zo’n superboost behandeling dat hun huid er rood zal uitzien of een bepaalde irritatie zal vertonen, maar dat is niet het geval. Je zal onmiddellijk al resultaat zien na de eerste behandeling en opmerken dat je huid straalt en dat bepaalde poriën minder zichtbaar zijn geworden. Ouderdomsrimpels vervagen en de huid zal er gezonder uitzien.

Om een optimaal resultaat te bekomen is een kuurvorm van 4 sessies aangeraden met telkens 2-4 weken ertussen. Om het resultaat te behouden wordt er vervolgens nog een sessie aangeraden om de 8-12 weken.

Filmpjes Superboost behandeling

DEMO Superboost 1
DEMO Superboost 1
Superboost hoe het werkt

Voor en Na

Geniet van je hard verdiende “me time” en maak snel een afspraak

Prijslijst

SUPERBOOST Prijs in EURO
SUPERBOOST STAP 1
(opgegeven prijs is per zone : gelaat, hals of décolleté)
€100
SUPERBOOST 3.0 Basis
( 60min )
€ 175
SUPERBOOST 3.0 Deluxe
( 120min )
€ 230
SUPERBOOST 3.0 Inclusief LED
( 90min )
€ 205
+ extra zone € 87,50
Handen (35min) € 100,00
Strakke kaaklijn + hals (45min) € 150,00