Ikari Superboost behandeling Schoten

Geef je huid een SUPERBOOST

Pimp je huid met een “SUPERBOOST” behandeling. Een zachte pijnloze cosmetische behandeling met de impact van een medische behandeling. De mogelijkheden zijn zeer gevarieerd en uitgebreid. Van een snelle huidboost tot oplossing voor huidveroudering, fijne rimpels, couperose, oog- en wenkbrauwlift, onregelmatige huid, grove poriën, acné, gevoeligheid, huidspanning,…

Afhankelijk van jouw huidtype kiezen wij de geschikte Ikari SUPERBOOST behandeling.

Het SUPERBOOST stappenplan

ANALYSE & REINIGING

Er wordt om te beginnen een uitgebreide huidanalyse uitgevoerd om je huidtype te bepalen. Dit resultaat wordt weergegeven in een persoonlijke skin-code, die meteen ook resulteert in een behandeling op maat een Ikari cosmeticaplan voor thuisverzorging. Er wordt daarnaast ook besproken wat je precies verwacht van de behandeling.

Voor we van start gaan met de uiteindelijke Ikari SUPERBOOST behandeling gaan we je huid mooi reinigen met Ikari cosmetica.

SUPERBOOST STAP 1

Er worden actieve stoffen in de huid gebracht via een naaldloze injectie met jet-stream, terwijl tegelijk het diepere overtollige vuil uit de poriën wordt gepompt. De bestaande kanalen in de huid vullen zich met vloeistof vol met mineralen en vitaminen.

SUPERBOOST STAP 2

Meer belangrijk, de electrostimulatie op de spieren (biofeedback voor re-educatie van de spier). De spier krijgt nieuwe impulsen en gaat automatisch strakker worden en de huid ontspannen, ogen open trekken, wenkbrauwen liften,…

Het Resultaat

De meeste mensen verwachten na zo’n superboost behandeling dat hun huid er rood zal uitzien of een bepaalde irritatie zal vertonen, maar dat is niet het geval. Je zal onmiddellijk al resultaat zien na de eerste behandeling en opmerken dat je huid straalt en dat bepaalde poriën minder zichtbaar zijn geworden. Ouderdomsrimpels vervagen en de huid zal er gezonder uitzien.

Om een optimaal resultaat te bekomen is een kuurvorm van 4 sessies aangeraden met telkens 2-4 weken ertussen. Om het resultaat te behouden wordt er vervolgens nog een sessie aangeraden om de 8-12 weken.

Filmpjes Superboost behandeling

DEMO Superboost 1
DEMO Superboost 1
Superboost hoe het werkt

Voor en Na

IKARI Superboost Prijslijst

Wij zijn makkelijk te bereiken vanuit Schoten

Ikari Superboost Schoten

NATURAL BEAUTY is gevestigd in het centrum van Sint-Job-in’t-Goor, slechts op een boogscheut van Schoten .