Make-Up

Huidverzorgende, minerale make-up

Ruim 25 jaar geleden had Jane Iredale een idee: make-up creëren die goed is voor de huid met zuivere ingrediënten, huidverzorgende eigenschappen en een langdurig resultaat. Ze wist dat wat je op je huid aanbrengt je kan veranderen, en besloot een positieve verandering in gang te zetten.

Zuivere make-up kan mooie resultaten leveren

In een beautywereld waar veel aandacht is voor wat  niet  of  minder  te doen, ligt bij jane iredale de focus juist op wat  kan. Make-up die kán  presteren  zonder schadelijke stoffen. Make-up die de huid kán verzorgen met heilzame botanische bestanddelen. Make-up die het allerbeste in je naar boven kán halen. Bekijk het zelf ook van de positieve kant, met #BeautyThatCan.

Kun je bij huidproblemen make-up dragen? Ja, dat kan.

In de formules voor een mooie, gezonde huid komen wetenschappelijke skincare-expertise en krachtige, natuurlijke ingrediënten samen, zodat jij profiteert van make-up die een langdurig resultaat oplevert, en ondertussen je huid voedt, versterkt én beschermt.

Je kan erop vertrouwen dat we het juiste doen

Alle jane iredale-producten zijn vrij van geurstoffen, bewaarmiddelen en vulmiddelen die irritatie kunnen veroorzaken. Bovendien voert jane iredale grondige tests uit om te garanderen dat alle formules veilig en effectief zijn, zelfs voor de gevoeligste huid.

  • Getest op gevoeligheid
  • Niet comedogeen
  • Vrij van synthetische parfums

  • Vrij van synthetische kleurstoffen

Je kan er goed uitzien en iets goeds doen

Omdat verantwoordelijkheid nooit ophoudt, blijft jane iredale continu zoeken naar nieuwe manieren om de impact op het milieu verder te verkleinen. Het merk laat zich hierbij leiden door onderstaande principes:

  • We zien waar mogelijk af van plastic verpakkingen
  • Zo veel mogelijk gebruik maken van hernieuwbare verpakkingen
  • We maken zoveel mogelijk recycleerbare items

Je kan een mooi verschil maken

Bij jane iredale is maatschappelijke verantwoordelijkheid onderdeel van de merkfilosofie. Het merk draagt bij aan de gemeenschap en ondersteunt daarom organisaties die zich inzetten voor dieren, vrouwen en het milieu.

Geniet van je hard verdiende “me time” en maak snel een afspraak

Prijslijst

MAKE-UP Prijs in EURO
Jane Iredale € 60
Work shop make-up € 85
Make-Up (avond / dag) € 65