COVID-19

Het is zover, we mogen onze deuren terug open doen vanaf 18 mei. Al u gemaakte afspraken na deze datum, blijven gewoon gelden. Voor nieuwe kan u best sms sturen, we zullen geen tijd hebben om tijdens de dag onze telefoon te beantwoorden en afspraken te maken, maar via sms kunnen we tussendoor alvast voor u bekijken.

Strikt op te volgen richtlijnen

  • Verplicht mondmasker, er wordt gevraagd alvorens binnen te komen, uw masker al op te zetten. Moest u dit vergeten, kan u er bij ons 1 aankopen voor 1,5 €.

  • Er staat desinfecterende handgel klaar voor u, zowel voor als na de behandeling , dient u deze te gebruiken.

  • Er wordt ook gevraagd om de social distancing te respecteren ten aanzien van andere klant. Zorg dat u op veilige afstand blijft van elkaar. Tussen u en mij kunnen we dit niet toepassen, maar zullen achter glas werken of met face shield zodat we op die manier veilig blijven.

  • Kom stipt op u afspraak, niet te vroeg (dan in auto wachten) en niet te laat (voor onze agenda).

  • Als de vorige klant nog binnen is, wacht even buiten. We ontsmetten nog even alles voor u, wacht op ons teken.

  • Kom zeker alleen, het is niet toegelaten om kinderen of vriendinnen mee te nemen, aangezien er niemand binnen mag wachten.

  • Er mag geen drank geserveerd worden, niet zo gezellig, maar wel noodzakelijk.

  • Wanneer u zelf lichte ziektesymptomen vertoont die gelinkt zijn aan het CORONA virus, dan willen wij u vriendelijk verzoeken om uw afspraak tijdig te annuleren.

Wij zullen met wegwerpmateriaal werken en alles wordt gedesinfecteerd na elke klant, wij zijn er helemaal klaar voor om jullie op een veilige manier terug te helpen.

Voor al onze wimperklanten

Jullie komen allemaal voor een nieuwe set, dit wil zeggen dat we enkel kunnen starten op droge zuivere wimpers, kom zonder make up en kom niet meer aan je wimpers met olie-achtige producten. Als er nog mascara of onzuiverheden aan hangen, kunnen we niet beginnen, we krijgen geen of weinig hechting dan. Hou ook rekening met wat jullie geboekt hebben, als er nog bijwerking opstaat van hiervoor, hebben we te weinig tijd om volledige set te zetten, dan plaatsen we gewoon op de tijd dat er voorzien is, dit is te kort om een mooi ,vol effect te bekomen. Hou hier rekening mee of vraag of er extra tijd is of om eventueel te verzetten.

Voor al onze nagelklanten

Ook voor jullie is het terug opnieuw beginnen, u kan wel kiezen tussen set met verlenging 75 euro of acryl op eigen nagel 60 euro.

Voor gelaatsverzorgingen en superboost

Hier zullen wij werken met face shield en mondmasker zodat we op veilige manier tewerk kunnen gaan. Voor onze superboost klanten, die midden in hun kuur zaten, (enkel diegene die al gestart waren), hebben hoogstwaarschijnlijk toch sessie(s) meer nodig om het resultaat te behalen waar we naartoe aan het werken waren. Bij deze extra sessie(s), geef ik graag een korting van 10% cado. ( Deze korting geldt enkel bij diegene die al gestart waren met de kuur en ook enkel voor de extra sessies indien nodig dus 5 de ,6de behandeling ook binnen de 3 weken na vorige = kuurvorm)