GLH-2 Stabiliser

Controleer je inname van suiker en koolhydraten

De GLH-2 Stabiliser is een revolutionaire gepatenteerde blend voor het stabiliseren van je bloedsuikerspiegel met sterke hongerstillende eigenschappen.

GLH-2 Stabiliser werkt op het verminderen van je koolhydraat- en suikerinname uit voeding.

  • 40% minder koolhydraat & suikeropname: deze geblokkeerde opname van koolhydraten leidt tot een stabiele bloedsuikerspiegel en minder opslag van suikers in je lever- en spiercellen. Je gaat natuurlijk je metabolisme verhogen.

  • 65% meer verzadigingshormoon GLP1: hierdoor heb je een sterk gevoel van verzadiging tot 6 uur na je maaltijd.

Het is niet enkel een supplementenkuur, maar een aanpassing aan je levensstijl op lange termijn. 

  • Elke dag inname is adviseerbaar, zonder neveneffecten op lange termijn.
  • Doeltreffendheid bewezen in meer dan 10 humane, wetenschappelijke studies.
  • Hoogwaardige zuivere ingrediënten.

Wat zijn de voordelen van de GLH-2 Stabiliser?

  • Verminder cravings dankzij een stabiele bloedsuikerspiegel: De GLH-2 Stabiliser voorkomt de opname van suikers met 40%, wat resulteert in een stabiele bloedsuikerspiegel en onmiddellijke vermindering van cravings.

  • Langdurige verzadiging na de maaltijd: De vertering van koolhydraten wordt geblokkeerd, waardoor onverteerde suikerdeeltjes in de darmen belanden. Dit leidt tot een toename van het GLP1-hormoon, wat resulteert in een langdurig gevoel van verzadiging.

  • Verbeterde kwaliteit van de darmflora: Onverteerde suikerdeeltjes in de darm fungeren als prebiotica en dragen bij aan een betere kwaliteit van de darmflora voor ons lichaam.

Waarom is het Metabolic GLH-2 Pack de beste keuze?

Kies voor een 360° aanpak.

LipoglutathoxTM® wordt wel onze key-antioxidant genoemd. Hoe meer toxische stoffen er intern (bv. alcohol) of extern (bv. vervuiling) aanwezig zijn, des te meer behoefte we hebben aan deze antioxidant. Ook ‘herstelt’ glutathion geoxideerde vetten en eiwitten. De Insentials Detox Boost werkt dus niet in op de blokkering van je voedingsinname zoals de GLH-2 Stabiliser, maar stimuleert je lichaamseigen levercellen. Het is dus zeer complementair om beide te combineren gezien de receptoren op je levercellen als eerste insulineresistent worden.

Onze Fat Burner werkt enerzijds op je opgeslagen vetten en anderzijds op de inname van vetten uit de voeding. Het werkt dus niet in op je koolhydraat- en suikerinname zoals de GLH-2 Stabiliser. We adviseren altijd een gezond en uitgebalanceerd voedingspatroon. Een langetermijnaanpak betekent het ‘verbranden’ van lichaamsvetten en dus geen verlies van spiermassa zoals medicatie die GLP1-analogen stimuleren.