Metabolic GLH-2 Pack

De complete 360° aanpak

 • Insentials Detox Boost:
  Lipoglutathox™ is ons key-antioxidant om je lever te zuiveren. Dit werkt ter hoogte van je opgeslagen suikers in de lever.
 • Insentials Fat Burner:
  bevat een unieke gepatenteerde & genotificeerde Lipochrome™ blend met onder andere groene thee, lipase, l-carnitine, fucus en chroom. Dit stimuleert je vetmetabolisme.

 • Insentials GLH-2 Stabiliser:
  een revolutionaire gepatenteerde & genotificeerde formule voor het stabiliseren van je bloedsuikerspiegel en langere verzadiging.

De Insentials Detox Boost werkt dus niet in op de blokkering van je voedingsinname zoals de GLH-2 Stabiliser, maar stimuleert je lichaamseigen levercellen. Het is dus zeer complementair om beide te combineren gezien de receptoren op je levercellen als eerste insulineresistent worden.

De Insentials Fat Burner van Insentials werkt enerzijds op je opgeslagen vetten en anderzijds op de inname van vetten uit de voeding. Het werkt dus niet in op je koolhydraat- en suikerinname zoals de GLH-2 Stabiliser.

Combineer FAT BURNER (1x ’s morgens), met de GLH-2 STABILISER (1x bij de hoofdmaaltijd) en de Insentials DETOX BOOST (1x ’s avonds) voor optimalisatie van je suiker- en vetmetabolisme.

Wat zijn de voordelen van de GLH-2 Stabiliser?

 • Verminder cravings dankzij een stabiele bloedsuikerspiegel: De GLH-2 Stabiliser voorkomt de opname van suikers met 40%, wat resulteert in een stabiele bloedsuikerspiegel en onmiddellijke vermindering van cravings.

 • Langdurige verzadiging na de maaltijd: De vertering van koolhydraten wordt geblokkeerd, waardoor onverteerde suikerdeeltjes in de darmen belanden. Dit leidt tot een toename van het GLP1-hormoon, wat resulteert in een langdurig gevoel van verzadiging.

 • Verbeterde kwaliteit van de darmflora: Onverteerde suikerdeeltjes in de darm fungeren als prebiotica en dragen bij aan een betere kwaliteit van de darmflora voor ons lichaam.

Waarom is het Metabolic GLH-2 Pack de beste keuze?

Kies voor een 360° aanpak.

LipoglutathoxTM® wordt wel onze key-antioxidant genoemd. Hoe meer toxische stoffen er intern (bv. alcohol) of extern (bv. vervuiling) aanwezig zijn, des te meer behoefte we hebben aan deze antioxidant. Ook ‘herstelt’ glutathion geoxideerde vetten en eiwitten. De Insentials Detox Boost werkt dus niet in op de blokkering van je voedingsinname zoals de GLH-2 Stabiliser, maar stimuleert je lichaamseigen levercellen. Het is dus zeer complementair om beide te combineren gezien de receptoren op je levercellen als eerste insulineresistent worden.

Onze Fat Burner werkt enerzijds op je opgeslagen vetten en anderzijds op de inname van vetten uit de voeding. Het werkt dus niet in op je koolhydraat- en suikerinname zoals de GLH-2 Stabiliser. We adviseren altijd een gezond en uitgebalanceerd voedingspatroon. Een langetermijnaanpak betekent het ‘verbranden’ van lichaamsvetten en dus geen verlies van spiermassa zoals medicatie die GLP1-analogen stimuleren.