Voetreflexologie & Voetbehandeling in Brasschaat

Voetreflexologie

Laat je voeten het verhaal vertellen van welzijn

Voetreflexologie is een oude kunst van massage die draait om de voeten. Door bepaalde punten op de voeten te masseren, helpt het je lichaam om in balans te komen en stress te verminderen.

Verschillende delen van je voeten zijn verbonden met andere delen van je lichaam, zoals je organen en spieren. Door deze punten zachtjes te masseren, kan het helpen om je lichaam te ontspannen en je beter te laten voelen. Weg met die stress en ultieme ontspanning gegerandeerd !.

Wat zijn de belangrijkste voordelen van voetreflexologie ?

 • Stressvermindering:
  Door de drukpunten op de voeten te masseren, kan voetreflexologie helpen om stress te verminderen en ontspanning te bevorderen.

 • Verbeterde bloedsomloop:
  De massage van de voeten kan de bloedcirculatie stimuleren, wat kan helpen om de algehele bloedsomloop te verbeteren en het lichaam te voorzien van zuurstof en voedingsstoffen.

 • Verlichting van pijn:
  Mensen ervaren vaak verlichting van verschillende soorten pijn, waaronder hoofdpijn, rugpijn, en pijnlijke spieren en gewrichten, als gevolg van voetreflexologie.

 • Verbeterde slaap:
  Voetreflexologie kan ontspanning bevorderen en de slaapkwaliteit verbeteren, waardoor mensen beter kunnen slapen en zich uitgeruster voelen.

 • Versterking van het immuunsysteem:
  Door het stimuleren van de natuurlijke genezingsmechanismen van het lichaam, kan voetreflexologie helpen om het immuunsysteem te versterken en de algehele gezondheid te bevorderen.

Luxe voetarrangement

Geef je voeten de liefde die ze verdienen: Verwen ze vandaag nog!

Trakteer je voeten op een luxe verwennerij: een echte wellnesservaring voor je voetjes. We beginnen met een verfrissende scrub, gevolgd door een zalige massage. Daarna volgt een professionele pedicure, gevolgd door een voedend masker. Tijdens de behandeling geniet je ook van ontspannende massages. Al deze verwennerijen maken deze ervaring tot een ware verwenbelevenis voor je voeten.

Voetreflexologie & Voetbehandeling Prijslijst

Wij zijn makkelijk te bereiken vanuit Brasschaat

Voetreflexologie en Voetbehandeling Brasschaat

NATURAL BEAUTY is gevestigd in het centrum van Sint-Job-in’t-Goor, slechts op een boogscheut van Brasschaat .